Martini Fiero er en italiensk aperitif baseret på en most af italienske vine, krydderier samt soltørrede appelsinskaller. Martini Fiero er lavet af 100% naturlige ingredienser og har en dejlig naturlig, forfriskende og bittersød smag. Den er udviklet til at blive mikset med tonic, for boblerne i tonicvanden matcher Martini Fieros bittersøde appelsin-noter helt perfekt. Serveres i et glas fyldt med isterninger, 50/50 mix af Martini Fiero og tonic, og pyntes med en appelsinskive. Skål og nyd din aften med vennerne.
Om producenten
Martini stammer fra den lille by Pessione i Torino, Italien, hvor den første gang blev produceret i 1865. Den produceres stadig i de oprindelige bygninger efter den originale opskrift. Grund-ingrediensen i alle Martini varianterne – bortset fra Martini Rosé – er en tør hvidvin fremstillet af nøje udvalgte druer. Vinen tilsættes lidt neutral alkohol samt urteudtræk af blade, blomster, frø og rødder fra 89 forskellige planter. Sådan laver man en verdensomspændende succes.
Varenummer
8000570048022
Alkoholprocent
14.9%
Producent
Conaxess Trade Bev Vin&Spiritu
Land
Italien
Allergener
Svovldioxid og sulfitter
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi650 Kilojoule
Relaterede varer
-
MARTINI ROSSO 75 CL / Italien
75 clkr.76.95Tilføj til kurvBeskrivelse Den første Martini Rosso blev markedsført i 1863 og var den allerførste vermouth fra den senere så verdenskendte virksomhed, der med et af sine produkter har givet navn til den klassiske Dry Martini med gin – shaken, not stirred, som James Bond foretrækker den. Martini Rosso har gået sin sejrsgang over hele kloden og …
-
AALBORG TAFFEL AKVAVIT 45%
35 clkr.82.45 -
Økologisk
AKVAVIT BORNH. BLOND40%ØKO
1 stkkr.174.85 -
AALBORG NORDGULD 40% 70 CL
70 clkr.181.45Tilføj til kurvBeskrivelse Nordguld Akvavit fra Aalborg Akvavit har sit navn fra rav, også kendt som Nordens Guld. Akvavitten har en blød og rund smag af både kommenfrø og diskret vanilje. Eftersmagen har et aromatisk strejf af rav, der sender tankerne mod rosmarin, fyrnåle og harpiks. Den er destilleret på rav, kommen- og dildfrø, og det sidste …