Møllerens Gule Ærter er forkogte og tørrede gule ærter, som bliver brugt til den klassiske ret ved samme navn. Grønne ærter bliver gule, når de modner og deraf kommer navnet. De gule ærter skal koge i cirka 5 minutter, og serveres som en suppe med blandt andet gulerødder, porre, knoldselleri, kartofler og kogt kød. Prøv at komme en klat sennep ovenpå suppen og en skive rugbrød ved siden af, og nyd det med en kold pilsner til.
Kogte og tørrede gule ærter, SULFIT.
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 327 | 1368 | 1,50g | 0,20g | 50,00g | 2,50g | 11,00g | 22,00g | 0,15g | 0,00 |
Relaterede varer
-
-
GOLDEN LOTUS RISPAPI 22CM 200 GR / Vietnam
1 PKkr.32.95Tilføj til kurvVarenummer 5712909000573 Producent Asian Food Supply A/S Pl Land Vietnam Allergener Indeholder ingen deklarationsforpligtende allergener Næringsindhold pr. 100 g. Energi1503.0 Kilojoule Fedt0.0 Gram Heraf mættede fedtsyrer0.0 Gram Kulhydrater87.0 Gram Heraf sukkerarter2.0 Gram Protein1.4 Gram Salt0.76 Gram
-
Økologisk
TOMATKETCHUP ØKO 520 G
520 Gkr.19.75 -
HVID CHOKOLADE 200 GR / Danmark
1 stkkr.66.00Tilføj til kurvVarenummer 5709521018062 Varebeskrivelse En 200 g chokoladeblok med praktisk knækkant for hver 50 g og findes i 4 varianter; Mørk chokolade 55%, Mørk Chokolade 70%, Hvid Chokolade og en Mælkechokolade. Alle kræver temperering, hvis den skal hærde op igen. Vejledning til temperering finder du på https://www.odense-foodservice.dk/tips-tricks/temperering-af-chokolade/ Producent Odense Marcipan Industri A/S Land Danmark Allergener Mandler, …