Varenummer
5709385062096
Producent
Spangsberg Chokolade
Land
Danmark
Allergener
Mælk, Soya, Hvede (glutenholdigt korn), Byg (glutenholdigt korn), Mandler, Valnød, Pistacienød, Hasselnød, Glutenholdigt korn, Nødder, Æg, Jordnædder/Peanuts
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi376 Kilokalorier
- Fedt0.5 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer0 Gram
- Kulhydrater92 Gram
- Heraf sukkerarter75 Gram
- Protein0 Gram
- Salt0 Gram
Relaterede varer
-
EASIS MØRK CHOKOLADE U.T.S 85 GR / Belgien
85 Gkr.46.15Tilføj til kurvVarenummer 5703161201204 Varebeskrivelse 60% kakao. Med sødestof fra stevia planten. EASIS Mørk Chokolade er en fyldig mørk chokolade med 60% kakao og masser af smag. Den er naturligvis uden tilsat sukker og i stedet sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol kombineret med sødestof fra stevia planten. Den kan nydes sammen med en god kop kaffe, …
-
PRINGLES SOURCREAM & ONION 40 GR / Belgien
40 Gkr.10.95Tilføj til kurvVarenummer 5053990107384 Producent Nordisk Kellogg’S Aps Land Belgien Allergener Hvede (glutenholdigt korn), Mælk, Glutenholdigt korn, Soya Næringsindhold pr. 100 g. Energi525 Kilokalorier Fedt30 Gram Heraf mættede fedtsyrer6.4 Gram Kulhydrater56 Gram Heraf sukkerarter2.7 Gram Kostfibre3.4 Gram Protein6.0 Gram Salt1.3 Gram
-
EASIS Trøffel m. saltkaramel
30 Gkr.15.35Tilføj til kurvIngredienser Dadler (36%), MANDLER (22%), kostfibre (oligofruktose, inulin, dextrin), kakaosmør, fyldemiddel (polydextrose), sødestof (erythritol 4,3%), kakaomasse, sødMÆLKspulver, skummetMÆLKspulver, salt, fedtfattigt kakaopulver, aroma (karamel), konserveringsmiddel (kaliumsorbat), emulgator (SOJAlecithin), sødestoffer (steviol glycosider, sucralose), naturlig vaniljearoma, naturlig aroma. Kan indeholde spor af andre nødder. Næringsindhold pr. 100g Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein …
-
Simply Chocolate Hvid chokolade m. lakrids
40 Gkr.20.35Tilføj til kurvBeskrivelse Persian Perry fra Simply Chocolate er en hvid chokoladebar med lakridspulver. Chokoladen har bid – men et blødere et af slagsen – og smelter let på tungen. Lakridssmagen i chokoladen er en anelse mere bitter end blød lakrids og giver således smagfuldt modspil til den søde, hvide chokolade. Nyd den, som den er, eller …