Pålækker Kalkunbryst
Kalkunbryst (83%), vand, salt, aroma, stabilisator (carrageenan), surhedsregulerende middel (natriumcitrater), antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit)
| Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| pr. 100 gr | 100 | 423 | 2,00g | 0,60g | 0,50g | 0,00g | 0,00 | 20,00g | 2,10g | 0,00 |
Relaterede varer
-
KROSPEGEPØLSE M.PEBERKORN 400 GR / Danmark
400 Gkr.43.95Tilføj til kurvKROSPEGEPØLSE M.PEBERKORN 400 GR / Danmark Ingredienser Til 100g færdigvare er anvendt: Svinekød 50g, oksekød 40g, spæk 24g, salt 3,8g, dextrose, krydderier (peber (0,8g), chili, ingefær, koriander), hydrolyseret vegetabilsk protein (raps, majs), antioxidant (E300, E330), konservering (E250). Varenummer 5708123000161 Producent Leif Henriksen Land Danmark Næringsindhold pr. 100 g. Energi388 Kilokalorier Fedt34 Gram Heraf mættede fedtsyrer13 …
-
3-STJ SALAMI DEN ORIGINALE 125 GR / Danmark
125 Gkr.24.15Tilføj til kurvBeskrivelse 3-Stjernet Klassisk spegepølse Ingredienser Grisekød 90%, spæk, salt, dextrose, sukker, rødbedeekstrakt, antioxidant (rosmarinekstrakt, E 300), hvidløg, peber, farvestof (E 120), starterkultur, konserveringsstof (E 202, E 250). Varenummer 5704080955902 Varebeskrivelse 3-Stjernet Den Originale Salami har siden starten for over 50 år siden været grundstammen i 3-Stjernet. Denne danske specialitet produceres i dag nøjagtig efter de …
-
FP Bierwurst 200 G
200 Gkr.15.95Tilføj til kurvVaredeklaration Ingrediensliste : 93% grisekød, vand, salt, krydderier, SENNEPsfrø, stabilisator (E 450), antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250). Næringsindhold pr. 100 g: Energi 1127 kJ / 272 kcal Fedt 23,0 g heraf mættede fedtsyrer 9,2 g Kulhydrat 1,0 g heraf sukkerarter
-
3-STJ LANDSKINKE 80 G
80 Gkr.22.55Tilføj til kurvBeskrivelse Landskinke fra 3-stjernet Frokost Favorit er delikat røget og grillet stykke pålæg. Det smagfulde pålæg er lavet af hele stykker skinke, der er pudset for fedt. Skinken er kogt til den får den rette møre konsistens og efterfølgende varmrøget over bøgeflis. For at få den helt rigtige overflade har skinken til sidste fået en …






