PÅLÆKKER POSTEJ MAXBACON
175 GR / Danmark
Griselever (29%), grisespæk, bacon (20%) (grisekød, salt, antioxidant (E301), konserveringsmiddel (E250)), vand, HVEDEMEL, løg, salt, sukker, peber, konserveringsmiddel (E200), krydderier, timian, surhedsregulerende middel (E270, E327).
Varenummer
5707196233759
Varebeskrivelse
Tulip MAX Bacon Leverpostej er en postej for baconelskere. Opskriften indeholder dansk kød og hele 20% bøgerøget Tulip bacon, som giver en markant postej med masser af velsmag – oplagt til madpakken, det veldækkede frokostbord eller aftenmåltidet. Tulip MAX Bacon Leverpostej er fremstillet i Danmark efter stolte traditioner siden 1922
Producent
Danish Crown Foods Mærkevarer
Land
Danmark
Allergener
Glutenholdigt korn, Hvede (glutenholdigt korn)
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi260 Kilokalorier
- Fedt21 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer8.0 Gram
- Kulhydrater5.5 Gram
- Heraf sukkerarter1.7 Gram
- Protein12 Gram
- Salt2.0 Gram
Relaterede varer
-
Den Grønne Slagter Rullepølse, 70 gm
70 Gkr.20.35Tilføj til kurvIngredienser anvendt til 100 g færdigvare: 102 g grisefilet, salt, peber, allehånde, gelatine, stabilisator (carrageenan), løg, løgekstrakt, antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 122 516 3,00g 1,10g 0,80g 0,00g 0,00 23,00g 2,40g 0,00
-
HØJER GULD SARDEL 300 GR / Danmark
300 Gkr.48.35Tilføj til kurvVarenummer 5703986012207 Varebeskrivelse Denne helt unikke Sardel bliver kaldt “Sønderjyllands nationale leverpølse”. Skærefast og mild i smagen og så blød at den nærmest smelter på tungen og er populær af både store og små. Fremstillet af god frisk svinelever. God på friskt rugbrød eller franskbrød. Producent Højer Pølser A/S Land Danmark Næringsindhold pr. 100 g. …
-
FP HAMBURGERRYG 140 GR / Danmark
140 Gkr.18.65 -
3-STJ LANDSKINKE 80 G
80 Gkr.22.55Tilføj til kurvBeskrivelse Landskinke fra 3-stjernet Frokost Favorit er delikat røget og grillet stykke pålæg. Det smagfulde pålæg er lavet af hele stykker skinke, der er pudset for fedt. Skinken er kogt til den får den rette møre konsistens og efterfølgende varmrøget over bøgeflis. For at få den helt rigtige overflade har skinken til sidste fået en …