Varenummer
3222110031492
Varebeskrivelse
Saint Albray er, med sin smukke blomsterform og mix af hvidskimmel og rødkit, et eksempel på ægte fransk ostekultur. Osten produceres i Jurançon, en lille by ved foden af Pyrenæerne i den franske region Aquitaine, hvor den bliver “vasket” med rødkit kultur flere gange under modningen for at opnå den karakteristiske aromatiske smag og det hvid/orange ydre.
Saint Albray er det perfekte valg til ostebordet eller blot som en bid hverdagsforkælelse med et stykke brød og gerne akkompagneret med lidt frisk frugt.
Producent
Savencia Fromage&Dairy Nordics
Land
Frankrig
Allergener
Mælk
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi1510 Kilojoule
- Fedt33 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer24 Gram
- Kulhydrater0.5 Gram
- Heraf sukkerarter0.5 Gram
- Protein17 Gram
- Salt1.3 Gram
Relaterede varer
-
CASTELLO AGED HAVARTI – 200g
200 Gkr.43.95Tilføj til kurvBeskrivelse Aged Havarti fra Castello har en fyldig og smøragtig smag samt en smuldrende og blød konsistens. Den er blevet tilsat en særlig kultur, hvorefter osten har fået lov til at modne i 12 måneder. Undervejs i modningen er der udviklet krystaller, som giver havartien en lækker, let knasende oplevelse. Nyd den delikate ost sammen …
-
PHILADELPHIA LØG OG URTER 175 G
175 Gkr.29.65Tilføj til kurvBeskrivelse Philadelphia Løg & Krydderurter er en cremet flødeost med en pikant og krydret smag af løg, dild og peberfrugt. Stil den på bordet en hyggelig weekendmorgen, så hele familien får glæde af den, og nyd Philadelphia Løg & Krydderurter på en friskskåret skive brød. Om Philadelphia Philadelphia er en verdens mest populære flødeoste og …
-
CASTELLO MARQUIS HVID
1 stkkr.32.95Tilføj til kurvIngredienser Pateuriseret MÆLK og FLØDE, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (mikrobiel), skimmelkultur, modningskultur, rødkitkultur. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 433 1786 42,00g 27,00g 0,50g 0,50g 0,00 13,00g 1,60g 0,00
-
CASTELLO GULD DANABLU SKIV 125 G
125 Gkr.24.15Tilføj til kurvIngredienser MÆLK, salt, MÆLKESYREKULTUR, osteløbe (mikrobiel), skimmelkultur. Allergener Mælk Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 400 1653 37,00g 23,00g 0,50g 0,50g 0,00 17,00g 3,20g 0,00