Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 1576 | 0 | 35,00g | 14,00g | 0,50g | 0,50g | 0,00 | 16,00g | 3,60g | 0,00 |
Relaterede varer
-
3-STJ SALAMI DEN ORIGINALE 125 GR / Danmark
125 Gkr.24.15Tilføj til kurvBeskrivelse 3-Stjernet Klassisk spegepølse Ingredienser Grisekød 90%, spæk, salt, dextrose, sukker, rødbedeekstrakt, antioxidant (rosmarinekstrakt, E 300), hvidløg, peber, farvestof (E 120), starterkultur, konserveringsstof (E 202, E 250). Varenummer 5704080955902 Varebeskrivelse 3-Stjernet Den Originale Salami har siden starten for over 50 år siden været grundstammen i 3-Stjernet. Denne danske specialitet produceres i dag nøjagtig efter de …
-
PÅLÆKKER RØGET SKINKE 90 G
90 Gkr.21.45Tilføj til kurvIngredienser Skinkekød (87%), vand, salt, druesukker, majsstivelse, antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit), krydderi- og krydderurteekstrakter. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 105 443 2,00g 0,80g 1,70g 1,20g 0,00 20,00g 2,20g 0,00
-
PÅLÆKKER KALKUNBRYST 90 G
90 Gkr.21.45Tilføj til kurvBeskrivelse Pålækker Kalkunbryst Ingredienser Kalkunbryst (83%), vand, salt, aroma, stabilisator (carrageenan), surhedsregulerende middel (natriumcitrater), antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit) Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 100 423 2,00g 0,60g 0,50g 0,00g 0,00 20,00g 2,10g 0,00
-
3-STJ ROASTBEEF 60 GR / Sverige
60 Gkr.23.65Tilføj til kurvVarenummer 5704080957999 Varebeskrivelse 3-Stjernet Roastbeef er et smagfuldt stykke pålæg, der er en klassiker på frokostbordet eller i den gode sandwich. 3-Stjernet Roastbeef er krydret med knust peber. Pålægsserien leveres i en smart og brugervenlig emballage, der er nem at åbne og har en tape-strip, der sikrer en god genlukningsfunktion. Pålægget forbliver frisk i den …