
Skrabeæg 15 stk. M/L, Gestus 15 stk.
kr.39.95
1 PKSkrabeæg 15 stk. M/L, Gestus
Dette tilbud er gældende til og med 20.05.2024. Vi tager forbehold for eventuelle udsolgtperioder i tilbudsperioden.
Skrabeæg fra Gestus. Gestus er en serie af velsmagende madvarer af god kvalitet, som passer ind i et hverdagsbudget. Gestus brænder for at give danskerne mest muligt for pengene, både når vi taler kvalitet, pris og smagsoplevelser.
God til æggekage, bagning eller pensling af boller.
Oprindelsesland
Finland
Ingredienser
ÆG
Allergener
Æg
Næringsindhold
- Energi
601kJ/144kcal
- Fedt
9,9g
- heraf mættede fedtsyrer
2,6g
- Kulhydrater
0,8g
- heraf sukkerarter
<0,5g
- Protein
13g
- Salt
0,35g
Instruktioner til opbevaring/brug
Opbevares på køl ved mindst 5°C, maksimum 12°C.
Producentinformation
SATAMUNA OY
Distributørinformation
Dagrofa Logistik A/S
Relaterede varer
-
Det bæredygtige æg øko. DAVA 4 stk.
1 PKkr.21.95Original price was: kr.21.95.kr.19.95Current price is: kr.19.95. -
Økologisk
DAVA ØKO EGGS 6 LXL
6 stkkr.32.95Tilføj til kurvBeskrivelse Æg er uundværlige i hverdagsmadlavningen, da de indgår i rigtigt mange typer madlavning og bagning grundet deres alsidige egenskaber. Æg kan både binde, stivne, hæve, jævne og emulgere og dermed hjælpe med at opnå den helt rigtige tekstur og smag i madlavningen. Økologiske L/XL Brunch Æg fra Dava er en pakke med seks æg …
-
GÆR 50 GR / Danmark
50 Gkr.2.75Tilføj til kurvIngredienser Gær Varenummer 5710815000014 Producent Arla Foods (Kun Edi Gen.Fakt) Land Danmark Næringsindhold pr. 100 g. Energi418 Kilojoule Fedt1.6 Gram Heraf mættede fedtsyrer0.2 Gram Kulhydrater12.7 Gram Heraf sukkerarter3.1 Gram Protein14.1 Gram Salt0.02 Gram
-
DAVA SKRAB BLOMMER 160 GR / Danmark
160 Gkr.20.08Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriserede ÆGGEBLOMMER af skrabeæg, konserveringsmiddel ( E202), surhedsregulerende middel (E330). Varenummer 5701607579771 Varebeskrivelse Pasteuriserede æggeblommer er en let løsning, når der skal kokkeres og bages. Æggeblomme kan anvendes i bagning og madlavning som emulgator og jævnemiddel. Æggeblommen er nyttig som jævnemiddel i særligt det søde køkken, når man laver is, mousse, crème brûlée, budding …