Pasteuriserede ÆGGEBLOMMER af skrabeæg, konserveringsmiddel ( E202), surhedsregulerende middel (E330).
Varenummer
5701607579771
Varebeskrivelse
Pasteuriserede æggeblommer er en let løsning, når der skal kokkeres og bages. Æggeblomme kan anvendes i bagning og madlavning som emulgator og jævnemiddel. Æggeblommen er nyttig som jævnemiddel i særligt det søde køkken, når man laver is, mousse, crème brûlée, budding og sauce. Som emulgeringsmiddel anvendes æggeblommen primært i det salte køkken til at tilberede mayonnaise, bearnaise eller hollandaise.
Producent
Dava Foods Denmark A/S
Land
Danmark
Allergener
Æg
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi275 Kilokalorier
- Fedt24.3 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer7.3 Gram
- Kulhydrater1.5 Gram
- Heraf sukkerarter0.2 Gram
- Protein13.4 Gram
- Salt0.2 Gram
Relaterede varer
-
DAVA FRILANDSÆG S/M/L 10 ST / Danmark
10 stkkr.41.95Tilføj til kurvIngredienser ÆG Varenummer 5701607590233 Varebeskrivelse DAVA Frilandsæg er lagt af frilandshøner, hvor hønerne har adgang til både inde- og udearealer. Æg er en ingrediens, der ofte anvendes ifm. bagning og madlavning grundet dets alsidige egenskaber. Æg kan binde, hæve, jævne og emulgere. Til bagning kan æg anvendes i brød- og kagedej som hævemiddel. Under piskning …
-
Økologisk
DAVA ÆGGEHVIDER ØKO
1 stkkr.30.25Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriserede Økologiske ÆGGEHVIDER, salt. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 45 187 0,00g 0,00g 0,80g 0,30g 0,00 10,50g 0,56g 0,00
-
DAVA SKRAB HELÆG
180 Gkr.20.08Tilføj til kurvIngredienser Pasteuriserede HELÆG af skrabeæg, konserveringsmiddel (E202), surhedsregulerende middel (E330). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 137 573 9,40g 2,70g 1,30g 0,30g 0,00 11,90g 0,40g 0,00
-
DAVA FRILANDSÆG M/L 6 ST / Danmark
6 stkkr.27.45Tilføj til kurvIngredienser SkalÆG Varenummer 5701607583204 Varebeskrivelse DAVA Frilandsæg er lagt af frilandshøner, hvor hønerne har adgang til både inde- og udearealer. Æg er en ingrediens, der ofte anvendes ifm. bagning og madlavning grundet dets alsidige egenskaber. Æg kan binde, hæve, jævne og emulgere. Til bagning kan æg anvendes i brød- og kagedej som hævemiddel. Under piskning …