Pasteuriserede ÆGGEBLOMMER af skrabeæg, konserveringsmiddel ( E202), surhedsregulerende middel (E330).
Varenummer
5701607579771
Varebeskrivelse
Pasteuriserede æggeblommer er en let løsning, når der skal kokkeres og bages. Æggeblomme kan anvendes i bagning og madlavning som emulgator og jævnemiddel. Æggeblommen er nyttig som jævnemiddel i særligt det søde køkken, når man laver is, mousse, crème brûlée, budding og sauce. Som emulgeringsmiddel anvendes æggeblommen primært i det salte køkken til at tilberede mayonnaise, bearnaise eller hollandaise.
Producent
Dava Foods Denmark A/S
Land
Danmark
Allergener
Æg
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi275 Kilokalorier
- Fedt24.3 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer7.3 Gram
- Kulhydrater1.5 Gram
- Heraf sukkerarter0.2 Gram
- Protein13.4 Gram
- Salt0.2 Gram
Relaterede varer
-
MEJLBJERGGAARD RØRÆG 125 GR / Danmark
125 Gkr.14.25Tilføj til kurvMEJLBJERGGAARD RØRÆG 125 GR / Danmark Varenummer 5707669020022 Producent Dragsbæk Margarinefabrik Land Danmark
-
DAVA FRILANDSÆG S/M/L 10 ST / Danmark
10 stkkr.41.95Tilføj til kurvIngredienser ÆG Varenummer 5701607590233 Varebeskrivelse DAVA Frilandsæg er lagt af frilandshøner, hvor hønerne har adgang til både inde- og udearealer. Æg er en ingrediens, der ofte anvendes ifm. bagning og madlavning grundet dets alsidige egenskaber. Æg kan binde, hæve, jævne og emulgere. Til bagning kan æg anvendes i brød- og kagedej som hævemiddel. Under piskning …
-
Skrabeæg 15 stk. M/L, Gestus 15 stk.
1 PKkr.39.95Tilføj til kurvSkrabeæg 15 stk. M/L, Gestus Dette tilbud er gældende til og med 20.05.2024. Vi tager forbehold for eventuelle udsolgtperioder i tilbudsperioden. Skrabeæg fra Gestus. Gestus er en serie af velsmagende madvarer af god kvalitet, som passer ind i et hverdagsbudget. Gestus brænder for at give danskerne mest muligt for pengene, både når vi taler kvalitet, …
-
DAVA FRILANDSÆG M/L 6 ST / Danmark
6 stkkr.27.45Tilføj til kurvIngredienser SkalÆG Varenummer 5701607583204 Varebeskrivelse DAVA Frilandsæg er lagt af frilandshøner, hvor hønerne har adgang til både inde- og udearealer. Æg er en ingrediens, der ofte anvendes ifm. bagning og madlavning grundet dets alsidige egenskaber. Æg kan binde, hæve, jævne og emulgere. Til bagning kan æg anvendes i brød- og kagedej som hævemiddel. Under piskning …