Pasteuriserede ÆGGEBLOMMER af skrabeæg, konserveringsmiddel ( E202), surhedsregulerende middel (E330).
Varenummer
5701607579771
Varebeskrivelse
Pasteuriserede æggeblommer er en let løsning, når der skal kokkeres og bages. Æggeblomme kan anvendes i bagning og madlavning som emulgator og jævnemiddel. Æggeblommen er nyttig som jævnemiddel i særligt det søde køkken, når man laver is, mousse, crème brûlée, budding og sauce. Som emulgeringsmiddel anvendes æggeblommen primært i det salte køkken til at tilberede mayonnaise, bearnaise eller hollandaise.
Producent
Dava Foods Denmark A/S
Land
Danmark
Allergener
Æg
Næringsindhold pr. 100 g.
- Energi275 Kilokalorier
- Fedt24.3 Gram
- Heraf mættede fedtsyrer7.3 Gram
- Kulhydrater1.5 Gram
- Heraf sukkerarter0.2 Gram
- Protein13.4 Gram
- Salt0.2 Gram
Relaterede varer
-
DAVA NO EGG – ÆGGEERSTATNING
230 Gkr.24.15Tilføj til kurvIngredienser Vand, kikærtemel, rapsolie, ærtestivelse, eddikepulver, surhedsregulerende middel (natriumcitrat, calcium laktat), fortykningsmiddel (gellan gum, methylcellulose), emulgator (solsikke lecitin, tetranatrium diphosphat), salt, gurkemeje.
-
Dava Frilandsæg L/XL 6 stk
1 stkkr.29.65Tilføj til kurvFrilands brunchæg L/XL fra Dava har en god størrelse og en karakteristisk gul blommefarve. De skønne æg har mange forskellige anvendelsesmuligheder og kan både nydes stegt eller kogt på morgenbordet eller i din bagning og madlavning. Forkæl dig selv og dine gæster med et lækkert brunchbord med røræg, bacon, pølser og frisk frugt.
-
Økologisk
Brunchæg L øko. Dava
10 stkkr.50.55Tilføj til kurvV Land Danmark Næringsindhold pr. 100 g. Energi570.0 Kilojoule Fedt9.3 Gram Heraf mættede fedtsyrer2.8 Gram Kulhydrater1.3 Gram Heraf sukkerarter0.0 Gram Protein12.0 Gram Salt0.34 Gram
-
DAVA FRILANDSÆG S/M/L 10 ST / Danmark
10 stkkr.41.95Tilføj til kurvIngredienser ÆG Varenummer 5701607590233 Varebeskrivelse DAVA Frilandsæg er lagt af frilandshøner, hvor hønerne har adgang til både inde- og udearealer. Æg er en ingrediens, der ofte anvendes ifm. bagning og madlavning grundet dets alsidige egenskaber. Æg kan binde, hæve, jævne og emulgere. Til bagning kan æg anvendes i brød- og kagedej som hævemiddel. Under piskning …