Pålækker Kalkunbryst
Kalkunbryst (83%), vand, salt, aroma, stabilisator (carrageenan), surhedsregulerende middel (natriumcitrater), antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit)
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 100 | 423 | 2,00g | 0,60g | 0,50g | 0,00g | 0,00 | 20,00g | 2,10g | 0,00 |
Relaterede varer
-
FP Bierwurst 200 G
200 Gkr.15.95Tilføj til kurvVaredeklaration Ingrediensliste : 93% grisekød, vand, salt, krydderier, SENNEPsfrø, stabilisator (E 450), antioxidant (E 300), konserveringsmiddel (E 250). Næringsindhold pr. 100 g: Energi 1127 kJ / 272 kcal Fedt 23,0 g heraf mættede fedtsyrer 9,2 g Kulhydrat 1,0 g heraf sukkerarter
-
HØJER GULD SARDEL 300 GR / Danmark
300 Gkr.48.35Tilføj til kurvVarenummer 5703986012207 Varebeskrivelse Denne helt unikke Sardel bliver kaldt “Sønderjyllands nationale leverpølse”. Skærefast og mild i smagen og så blød at den nærmest smelter på tungen og er populær af både store og små. Fremstillet af god frisk svinelever. God på friskt rugbrød eller franskbrød. Producent Højer Pølser A/S Land Danmark Næringsindhold pr. 100 g. …
-
Tulip Pålækker Hamburgerryg, 90 g
90 Gkr.18.65Tilføj til kurvIngredienser Grisekam (93%), salt, druesukker, surhedsregulerende middel (natriumcitrater), stabilisator (carrageenan), antioxidant ( natriumascorbat), kaliumchlorid, konserveringsmiddel (natriumnitrit). Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 118 496 2,80g 1,10g 1,10g 1,10g 0,00 22,00g 2,30g 0,00
-
3-STJ LANDSKINKE 80 G
80 Gkr.22.55Tilføj til kurvBeskrivelse Landskinke fra 3-stjernet Frokost Favorit er delikat røget og grillet stykke pålæg. Det smagfulde pålæg er lavet af hele stykker skinke, der er pudset for fedt. Skinken er kogt til den får den rette møre konsistens og efterfølgende varmrøget over bøgeflis. For at få den helt rigtige overflade har skinken til sidste fået en …