Økologiske Chiafrø fra Valsemøllen er gode i bagning. Chiafrø er smagsneutrale, men har et stort indhold af omega 3 fedtsyre, protein og kostfibre. Chiafrø er derfor oplagte at bruge i diverse brød og til morgenmaden – for eksempel ovenpå yoghurt. Chiafrø binder en del væske. Prøv at blande chiafrø med mandelmælk og vanilje i køleskabet, og nyd en lækker chiabudding morgenen efter.
Om Valsemøllen
Valsemøllen producerer en lang række af forskellige melprodukter – alt fra færdige melblandinger, basisblandinger og bagehjælpemidler. Valsemøllen blev grundlagt tilbage i 1899, men har stadig den dag i dag det samme fokus på godt håndværk, gode råvarer og stor kærlighed til bagning.
Økologiske chiafrø
Næringsindhold | Kcal | Kj | Fedt | -heraf mættede fedtsyrer | Kulhydrater | -heraf sukkerarter | Kostfibre | Protein | Salt | Sodium |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
pr. 100 gr | 460 | 1927 | 32,00g | 3,70g | 6,60g | 1,00g | 26,00g | 24,00g | 0,01g | 0,00 |
Relaterede varer
-
VALSEMØLLEN HAVREKLID
750 Gkr.24.15Tilføj til kurvBeskrivelse Valsemøllen Havreklid Ingredienser HAVREKLID. Næringsindhold Kcal Kj Fedt -heraf mættede fedtsyrer Kulhydrater -heraf sukkerarter Kostfibre Protein Salt Sodium pr. 100 gr 360 1508 6,50g 1,20g 56,00g 1,40g 13,00g 12,00g 0,02g 0,00
-
-
Økologisk
-
Økologisk
KORNKAM ØLANDSHVEDEMEL ØKO
900 Gkr.32.95Tilføj til kurvBeskrivelse Ølandshvede er en gammel kornsort, som sortsmæssigt befinder sig mellem den traditionelle vårhvede og spelthvede. Den har et markant højere proteinindhold (13,5%) end almindeligt hvedemel (10-11%) og en blødere glutenstruktur som spelt. Brød bagt med Kornkammeret Ølandshvede giver en dybere og mere kraftig smag, og brødet bliver lidt mere mørkt end almindelig hvedebrød. Kornkammeret …