Citron og lime Plantgurt har en mild og cremet konsistens, der kombinerer søde og syrlige smagsnuancer fra citron og lime. Den er lavet på sojabønner, er et 100% plantebaseret yoghurt-alternativ og en lækker og forfriskende smagsoplevelse.
Kunder som gerne vil finde denne vare søger også efter plantebaseret yoghurt, sojayoghurt eller vegansk joghurt.
| Vægt | 750 kg |
|---|---|
| Ingrediensliste | SOJA base (vand, afskallede SOJABØNNER (9,7%)), sukker, glucose-fruktosesirup, citron (2,8%) (juice fra koncentrat (1,7%), frugt (1,1%)), lime juice fra koncentrat (0,6%), surhedsregulerende midler (citronsyre, natriumcitrater), stabilisator (pectin), tricalciumphosphat, havsalt, antioxidanter (tocopherolrig ekstrakt, ascorbinsyreestere af fedtsyrer), græskar ekstrakt, gulerodsekstrakt, aroma, naturlig citronaroma med andre naturlige aromaer, vitaminer (B2, D2, B12), yoghurtkulturer (S. thermophilus, L. bulgaricus). |
| Allergener | Soja |
| Diæt præferencer | LACTOSE_FREE, VEGAN |
Relaterede varer
-
Plantebaserede cheeze åste-grillpølser, Peas of Heaven
kr.46.00Tilføj til kurvPeas of Heaven fra Sverige er kendt for deres utroligt populære plantebaserede pølser – og det er ikke uden grund. De har en fast og saftig konsistens med det klassiske ‘knæk’, man forventer af en god grillpølse. Smagen og teksturen er i særklasse, og alle varianter er lavet på ærteprotein, helt uden animalske ingredienser og …
Plantebaserede cheeze åste-grillpølser, Peas of HeavenLæs mere
-
❄️Vegansk citronkage, Banana CPH
kr.86.00Tilføj til kurvVegansk citronkage produceret af overskudsbananer fra Danmark. Mindre madspild, mere smag. #plantebaseret dessert
-
❄️Pizza Mexicana, Naturli’
kr.43.00Tilføj til kurvNaturli’ Pizza Mexicana. En lækker og smagfuld pizza med vego-fars, smagfulde krydderier, tomat, jalapeno og en rigtig god vego-ost.
-
Plantebaserede chorizo grillpølser, Peas of Heaven
kr.51.00Tilføj til kurvDe svenske specialister hos Peas of Heaven står bag nogle af markedets mest efterspurgte plantepølser – og af god grund. De har en fast struktur og det klassiske ‘knæk’, som man forbinder med en rigtig grillpølse, og både smagen og mundfølelsen er i særklasse. Alle varianter laves på ærteprotein, og de er helt fri for …






