Andebryst med skind. 180-220 g. Klasse A. Perfekt til julefrokost eller juleaften. Dybfrossen.
#Julemad J25
Tilberedning: Det optøede andebryst ridses i skindet og krydres med salt og peber. Andebrystet lægges på en kold pande med skindsiden ned. Når panden er varm, og andebrystet sydes, steges det yderligere i ca. 7 min., andebrystet vendes og steges i ca. 3 min. på kødsiden. Steg andebrystet færdigt i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 12 min. Andebrystet er færdigstegt, når kernetemperaturen er 75 grader og kødsaften er klar.
| Vægt | 180 kg |
|---|---|
| Ingrediensliste | Andebryst |
| Allergener | – |
| Næringsindhold | – |
| Sæsonvarer (sæt kryds, hvis ja) | x |
Relaterede varer
-
Gavebånd i rød
kr.20.00Tilføj til kurvGavebånd i rød. 10 mm x 250 m. Pynt dine julegaver med klassisk rødt gavebånd. Perfekt til at skabe den sidste, festlige detalje under juletræet. #jul J25
-
Julekugler i rød
kr.71.00Tilføj til kurvOplev den ægte julestemning med vores klassiske nissehue! Denne nissehue er perfekt til alle dine julefester, familiesammenkomster og hyggelige decemberdage. Med dens traditionelle design vil den bringe glæde og smil til både børn og voksne.
-
Bloklys i shiny grøn, ASP Holmblad
kr.54.00Tilføj til kurvBloklys i shinygrøn i størrelsen 6,8 x 15 cm fra ASP Holmblad. Perfekt til juledekorationen. #jul J25






