Andelår af pekingracen med skind og ben. 180-220 g. Klasse A. Perfekt til Mortens aften, julefrokost eller juleaften. Dybfrossen.
#Julemad #Mortensaften J25
Tilberedning i ovn: Krydr de optøede andelår med salt og peber. Læg det i et ovnfast fad og stil fadet i en opvarmet ovn ved 200 C. Steg andelåret ca. 70 minutter til de er møre. Kødsaften skal være helt klar. Afslut med grill for at opnå den ønskede sprødhed.
| Vægt | 180 kg |
|---|---|
| Ingrediensliste | Andelår med skind |
| Allergener | – |
| Næringsindhold | – |
| Sæsonvarer (sæt kryds, hvis ja) | x |
Relaterede varer
-
Mal selv julekugle DIY, Det Gamle Apotek
kr.47.00Tilføj til kurvMal selv julekugle i keramik fra Det Gamle Apotek. Lav dine egne juledekorationer eller giv julekuglen i gave. #jul J25
-
Julekugler i rød
kr.71.00Tilføj til kurvOplev den ægte julestemning med vores klassiske nissehue! Denne nissehue er perfekt til alle dine julefester, familiesammenkomster og hyggelige decemberdage. Med dens traditionelle design vil den bringe glæde og smil til både børn og voksne.
-
Jættelys i hvid, ASP Holmblad
kr.22.00Tilføj til kurvJættelys i hvid 3 X 30 cm fra ASP Holmblad. Brændetid: 23 timer. Perfekt til juledekorationen. #jul J25
-
Stjernestrimler i rød
kr.19.00Tilføj til kurvOplev den ægte julestemning med vores klassiske nissehue! Denne nissehue er perfekt til alle dine julefester, familiesammenkomster og hyggelige decemberdage. Med dens traditionelle design vil den bringe glæde og smil til både børn og voksne.






