Pågen Solstykker med sprøde solsikkekerner er både saftige og rige på fuldkorn. Det gør dem til favoritter både til morgenmad og i madpakken.
Et brød som hele familen kan lide!
| Vægt | 360 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Ingrediensliste | Ingredienser: Vand, fuldkornsHVEDEmel*, HVEDEmel, knækkede RUGkerner*, surdej baseret på HVEDE, HVEDEgluten, fuldkornsdurumHVEDEmel*, gær, solsikkekerner (3%), æble, koldpresset rapsolie, hørfrø, BYGmalt, sukker, surhedsregulerende middel (citronsyre), salt. |
| Allergener | Gluten |
| Diæt præferencer | VEGAN |
Relaterede varer
-
Pizzabunde 2 stk. Deli Drengene
kr.45.00Tilføj til kurvBlød og luftig pizzabund med sprød kant. Perfekt til dem der stiller høje krav til en pizza
-
Surdej Café Sandwich 4 stk., Kohberg
kr.31.00Tilføj til kurvKohbergs bagere har grebet surdejsstafetten og bagt den lækreste Surdej Café Sandwich – et lyst og rustikt brød, der bliver virkelig sprødt og velsmagende efter en tur i ovnen eller paninigrillen. Surdej står for forkælelse og godt bagværk og er dermed helt perfekt til din hjemmelavede café sandwich.
-
Mørkt rugbrød, Gestus
kr.10.00 -
Fuldkornsboller, Schulstad Levebrød
kr.30.00Tilføj til kurvLevebrød er god energi til dig, der ønsker en sund og aktiv livstil. Levebrød Fuldkornsboller er bagt med rug- og havrekerner, samt hørfrø og Schulstads egen rugsurdej, og så er de fyldt med fibre og fuldkorn. Bollerne er nøglehuls- og fuldkornsmærket. Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 gram fuldkorn om dagen som en del af en varieret …






