Kohbergs Stenovnsbagte Ciabattastykker har en dejlig saftig krumme, en luftig struktur og en lækker fyldig rund smag. Ciabattastykkerne, som er bagt i vores stenovn, og inspireret af italienske bagetraditioner, er perfekte til den dejlige suppe, det lille morgenstykke eller sandwichbolle, den gode salat eller bare når der lige skal lidt ekstra nydelse til en god mad.
| Vægt | 420 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Ingrediensliste | Ingredienser: HVEDEMEL 61 %, vand, FULDKORNSHVEDEMEL^ 5 %, DURUMHVEDEMEL 3 %, salt tilsat jod, rapsolie, tørgær, sukker, konserveringsmidler (E282), melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: DURUMHVEDEMEL. ^Fuldkorn. |
| Allergener | Gluten, hvede |
Relaterede varer
-
Schwarzbrot, Gestus
kr.12.00Tilføj til kurvSchwarzbrot er egentlig af tysk oprindelse. Det er et groft rugbrød, og den meget mørke farve kommer fra malt, som brødet er bagt med.
-
Pizzabunde 2 stk. Deli Drengene
kr.45.00Tilføj til kurvBlød og luftig pizzabund med sprød kant. Perfekt til dem der stiller høje krav til en pizza
-
Fuldkornsboller, Schulstad Levebrød
kr.30.00Tilføj til kurvLevebrød er god energi til dig, der ønsker en sund og aktiv livstil. Levebrød Fuldkornsboller er bagt med rug- og havrekerner, samt hørfrø og Schulstads egen rugsurdej, og så er de fyldt med fibre og fuldkorn. Bollerne er nøglehuls- og fuldkornsmærket. Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 gram fuldkorn om dagen som en del af en varieret …
-
Bamseboller, Kohberg
kr.27.00Tilføj til kurvHusker du Bamseboller fra Kohberg? En bolle, der er indbegrebet af hygge og forkælelse, og som hos mange har fået status af et kært barndomsminde. Kohbergs bagere har med udgangspunkt i den gamle opskrift på Bamseboller bagt en lille lys hvedebolle – sød og blød og som kan nydes direkte fra posen, når lysten til …






