Il Fornaios focaccia er et håndlavet brød bagt på hvedesurdej, italiensk tipo 0 hvedemel tilsat havsalt og selvfølgelig ekstra jomfru olivenolie som vi blander med krydderurterne rosmarin og persille.
Dette focaccia skal ikke opbevares på hverken køl eller frost – men ved stuetemperatur. Focacciaen er naturligvis stadig 100% clean label – bagt kompromisløst. Det er samme pakketeknologi som vi kender fra frisk salat, der tillader os at distribuere denne nyhed udenfor køle- og fryseskabet. Det er derved blevet meget nemmere, at tage et Il Fornaio surdejsbrød med i sommerhus, på picnic eller blot frem fra brødskuffen til at pifte en sommergrillaften op.
| Vægt | 285 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Ingrediensliste | HVEDEMEL TIPO 00* (45,6%), vand, hvedesurdej* (HVEDEMEL*, vand, gær), RUGMEL*,FULDKORNSHVEDEMEL*, ekstra jomfru olivenolie* (3,1%), lys BYGMALT*, havsalt med jod, rosmarin*,gær, tørret persille*. * = Økologisk |
| Allergener | Gluten, hvede, rug, byg. |
| Diæt præferencer | VEGAN |
Relaterede varer
-
Sandwich m. pizzasmag, Wasa
kr.12.00Tilføj til kurvSandwich med pizza smag er en knækbrødssandwich bagt af fuldkornsrug med flødeost med smag af tomat og basilikum. 2 sandwichpinde, den perfekte snack at have med på farten!
-
-
Pocky m. chokolade, Glico
kr.20.00 -
Knækbrød Protein+, Wasa
kr.30.00Tilføj til kurvKnækbrød af hvede og hvedegluten med hørfrø og blå birkes fra Wasa. Per 100 g er der 20 g protein. Rig på protein og fiber. En kilde til magnesium.






