600 g
Gårdkylling lårmix er strukturfyldt kyllingekød med saft og kraft. God til kraftige marinader og i simreretter og velegnet til dansk såvel som asiatisk mad. 100% kød. TILBEREDNING: I OVN: 35-40 minutter ved 185 grader i almindelig ovn. I GRYDE ELLER PÅ PANDE: Brun lårene i fedtstof og tilsæt væske. Lad lårene stege videre ved middelhøj varme i 35-40 minutter. PÅ GRILL: ca. 35-40 minutter ved middel varme. De danske Gårdkyllinger fra De Danske Familiegårde er velfærdskyllinger, der er opdrættet med omhu af dedikerede landmænd, der giver kyllingerne et rigt dyreliv – og det kan smages. Gårdkyllingen er af en langsomt voksende race, der udklækkes i stalden og vokser i naturligt tempo. Det sikrer stærkere og sundere kyllinger. Kyllingerne behandles ikke aktivt med antibiotika og har fri adgang til foder og vand døgnet rundt.
| Vægt | 600 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Ingrediensliste | |
| Allergener | |
| Næringsindhold | Næringsindhold pr. 100 g: |
Relaterede varer
-
Lammeculotte, OMHU
kr.111.00Tilføj til kurvLam med lidt mere OMHU. Fersk lammekød med mild og blød smag. Opdrættet på de New Zealandske græssletter.
-
Kyllingebrystfilet tilsat vand, Rose
kr.87.00Tilføj til kurvKyllingebrystfilet tilsat vand fra Rose. Kyllingen er opdrættet i Danmark, slagtet i Danmark og pakket i Danmark. Nøglehulsmærket. Her har du et sundt valg, som er naturligt rigt på protein og fattigt på fedt. Her er tilsat saltlage, så du altid får et godt resultat, hvor kødet ikke bliver tørt. Serveringsforslag: Skær en lomme i …
-
-






