3-Stjernet Sandwich pålæg er en god og mild Kyllingebryst. Til dette pålæg bruges ferske kyllingebryster, som marineres i saltlage før kogning i lang tid. Det gør denne klassiske variant til et mørt og saftigt produkt. Naturligvis med tykke skiver, som giver din sandwich et pift.
Sandwich pålægget er med nøglehulsmærket og produceret i Danmark.
| Vægt | 80 kg |
|---|---|
| Ingrediensliste | Ingredienser: Kylling 86 g, vand, salt, stabilisatorer (E 407a, E 415, E 450, E 451, E 452), surhedsregulerende midler (E 261, E 326), glukosesirup, dextrose, antioxidant (E 301), aroma, røgaroma, konserveringsstof (E 250), brændt sukker. |
| Allergener | – |
| Næringsindhold | 100 gram: |
Relaterede varer
-
Oksespegepølse, HØJER
kr.65.00Tilføj til kurvOkse spegepølse. Det høje kødindhold i spegepølsen er kendetegnet for den gode smag og kvalitet. En rigtig klassiker af højeste kvalitet. Populær for hele familien til både frokost, madpakke og det gode pølsebord. Gluten og laktosefri
-
Leverpostej Grovhakket, Stryhn’s
kr.18.00Tilføj til kurvDanmarks mest populære leverpostej. Grovhakket er en sikker vinder i børnenes madpakke. Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 200 grams bakkerne 2-3 min. ved fuld effekt i mikrobølgeovnen (mikrobølgeovnen skal være nyere end 1996. Vær forsigtig første gang du prøver, hvis du er i tvivl). Den lunede postej, …
-
Min første kyllingesalat, K-salat
kr.24.00Tilføj til kurvDejlig mild kyllingesalat til de mindste forbrugere. Perfekt til madpakke og frokost. Børnevenlig pålægssalat på frokostbordet.
-
Røget mørbrad, HØJER
kr.55.00Tilføj til kurvRøget mørbrad, en delikatesse. Her udvælges de største svinemørbrad. De bliver forsaltet og koldrøget. Smager vidunderligt i tynde skiver på rugbrød eller som let frokost med røræg og purløg – husk at krydre med lidt groft peber.






