Kyllingebrystfilet skåret i mundrette tern. 100% kylling. Dansk kylling.
Rose har gjort det nemt for dig at leve let og vælge dejlig dansk kylling. Kyllingetern er nemme at anvende i alle dine favoritretter. Nøglehulsmærket.
Serveringsforslag:
Sæt kyllingetern på spyd og brun dem på alle sider i lidt olie. Når de er næsten færdige tilsættes teriyaki sauce. Steg spydene færdige og server, når saucen klistrer godt til kyllingen. Spydene er lækre til stegte ris og salat.
| Vægt | 300 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Ingrediensliste | Kyllingebrystfilet skåret i tern. Fersk. |
| Allergener | |
Relaterede varer
-
Rib Eye Steak
kr.135.00 -
Tykstegsbøf 1 stk., Gestus
kr.36.00 -
-
Hel fersk laksefilet
kr.115.00Tilføj til kurvHel fersk laksefilet. Nem og simpel tilberedning i ovn, grill eller på pande. Laks er rig på D-vitamin. Norsk ‘superior’ laks – af bedste kvalitet. Nøglehulsmærket.






