225 g
Dansk
Bedre dyrevelfærd:
Dansk Økologimærke
Dansk økologisk brystfilet er fedtfattig, proteinrig og med mild smag. 100% kød uden nogle former for marinering. Brystfilet er god til marinader og som pålæg dagen efter. Brystfilet kan også paneres, gratineres, grilles eller steges som den er. TILBEREDNING: I OVN: 25-30 minutter i ved 185 grader i almindelig ovn. PÅ PANDE: 9-12 minutter på hver side ved middelvarme. PÅ GRILL: 9-12 minutter på hver side indtil kødsaften er helt klar. De danske økologiske kyllinger fra De Danske Familiegårde er velfærdskyllinger, der er opdrættet med omhu af dedikerede landmænd, der giver kyllingerne et rigt dyreliv – og det kan smages. De økologiske kyllinger har adgang til naturen og dermed fri adgang til græs, vand og økologisk foder. Kyllingerne bestemmer selv, om de vil være ude eller inde. Kyllingerne er Ø-mærket og anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.
| Vægt | 225 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Ingrediensliste | Økologisk kyllingebrystfilet uden skind og ben med inderfilet. |
| Allergener | |
| Økologisk | Organic |
| Næringsindhold | Næringsindhold pr. 100 g: |
Relaterede varer
-
Filet a la mørbrad m. bqq, Gestus
kr.47.00Tilføj til kurvPakkerne indeholder en gennemsnitsvægt på 400 gram og kan variere i vægt. Filet a la mørbrad af gris med bbq marinade tilsat vand fra Gestus. Grillmad fuld af smag. perfekt til grill eller ovn.
-
-
Hakket oksekød 4-7%, Gestus
kr.125.00Tilføj til kurv700 g Den lave fedtprocent gør kødet velegnet til hverdagsretterne uden at gå på kompromis med smagen. brug den i din ugentlige pasta – kødsovs eller lasagnen.
-
Entrecote steaks af oksefilet
kr.133.00Tilføj til kurv2 x 200 g. Entrecote steaks er skåret af oksefilet med fedtkant. Entrecote bøfferne er modnet i min. 14 dage Tilberedning: Tag kødet ud 30 min. før tilberedning og drys med salt. Grilles eller steges på en varm varm pande i lidt fedtstof ca 3 minutter på hver side. Lad hvile 4 min. inden servering.






