Dansk kyllingefilet med tilsat 9% Vand fra Gestus. Nøglehulsmærket.
Tilberedning: 10-14 min på en pande.
| Vægt | 700 kg |
|---|---|
| Ingrediensliste | 90% kyllingebrystfilet uden skind og ben, vand, salt, maltodextrin, antioxidanter (E 331, E 301), surhedsregulerende middel (E 262). |
| Allergener | – |
| Næringsindhold | 100 gram: |
Relaterede varer
-
Hakket grise- og kalvekød 8-12%
kr.44.00Tilføj til kurv500 g Dansk Brug det for eksempel til at lave smagfulde frikadeller eller prøv at anvende hakket grise- og kalvekød til at lave en udsøgt omgang spaghetti med kødboller.
-
Hakket grisekød 8-12%, Gestus
kr.95.00Tilføj til kurv1000 g Fremstillet af danske grise. Er især velegnet frikadeller eller fx karbonader. 8-12% fedt.
-
Entrecote steaks af oksefilet
kr.133.00Tilføj til kurv2 x 200 g. Entrecote steaks er skåret af oksefilet med fedtkant. Entrecote bøfferne er modnet i min. 14 dage Tilberedning: Tag kødet ud 30 min. før tilberedning og drys med salt. Grilles eller steges på en varm varm pande i lidt fedtstof ca 3 minutter på hver side. Lad hvile 4 min. inden servering.
-
Fiskefrikadeller, Glyngøre
kr.59.00Tilføj til kurv6 x 65 g MSC Certificerede Nøglehulsmærket Fiskefrikadeller fra Hvide Sande er færdigstegte og kan spises kolde eller varmes i ovnen. Hvis du ønsker en sprød kant, kan du også komme dem en tur på panden. Lækre og gode til madpakken eller som pålæg på rugbrød med remoulade. En klassiker til frokost eller aftensmad. Optøet, …






