Lækker blanding af fetaost og grønne oliven uden sten. Perfekt til tapasbordet.
| Vægt | 150 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Ingrediensliste | 53% grønne oliven, 25% fetaost (pasteuriseret FÅRE- og GEDEMÆLK, mælkesyrekultur, salt, osteløbe), solsikkeolie, 5% grønne oliven med peberfrugt (grønne oliven, peberfrugt), 4% Kalamata oliven, rød og grøn peberfrugt, krydderurter, rødvinseddike (indeholder SULFITTER), salt, surhedsregulerende midler (E 330, E 270). Rester af olivensten kan forekomme. |
| Allergener | Sulfitter, Mælk |
Relaterede varer
-
Hvidløgsspegepølse Sønderjysk, HØJER
kr.62.00Tilføj til kurvHØJER specialitet. Fremstillet af de bedste råvarer, hvidløgsfed og fransk cognac, som giver en god og afrundet smag. Naturmodnet og røget i de gamle stenovne. Nydes af hele familien. Helt uovertruffen smag og velegnet til madpakken – Børn og voksne elsker den. Gluten og laktosefri.
-
Kryddersild, Lykkeberg
kr.40.00Tilføj til kurvLykkeberg 1899 Kryddersild er store flotte fileter, som lagrer med salt og krydderier. Silden har en delikat smag af krydderier.
-
Leverpostej Fransk, Stryhn’s
kr.20.00Tilføj til kurvStryhn’s Fransk postej er en finhakket postej med en cremet konsistens og en blød, afrundet smag. Prøv den lun ved 200 grader i ovnen i 10-15 min eller giv 200 grams bakkerne 2-3 min. ved fuld effekt i mikrobølgeovnen (mikrobølgeovnen skal være nyere end 1996. Vær forsigtig første gang du prøver, hvis du er i …
-
Leverpostej m. bacon, Tulip Pålækker
kr.27.00Tilføj til kurvTulip Pålækker Bacon Leverpostej er fremstillet i Danmark med Tulip bacon, som giver en forrygende smag. 0UD






