Spansk osteplatte med fem forskellige tapas oste: Curado ost (fåre- og komælk), Cabra (gedemælk), Oveja (fåremælk), Ibericoost og Ahumado (røget).
| Vægt | 130 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Ingrediensliste | 1. Mezcla: Pasteuriseret KOMÆLK, FÅREMÆLK, GEDEMÆLK, salt, stabilisator: E509, osteløbe, MÆLKESYREKULTUR, polyvinylacetat overfladen:k konserverinsmidler (E235, E202), farvestof: (E150a, E160bii). 2. Oveja: FÅREMÆLK, MÆLKESYREGÆRING, OSTELØBE, stabilisator: calciumchlorid E509, salt. 3. Curado ost: KOMÆLK (min.60 %), GEDEMÆLK (3 %), FÅREMÆLK (2 %), salt, OSTELØBE, stabilisator: calciumchlorid E509; konserveringsmiddel: lysozym E1105 (ÆG), mælkesyregæring. På sværen konserveringsmidler: natamycin E235, E202. Ingen spiselig svær. 4. Ahumado: KOMÆLK (min.80%), FÅREMÆLK (min.5%), salt, OSTELØBE, mælkesyrekultur, stabilisator: calciumchlorid E, konserveringsmiddel: E252. Konserveringsmidler på overfladen: E202, E235. |
| Allergener | Æg, mælk |
| Næringsindhold | Næringsindhold pr. 100 g Mezcla Næringsindhold pr. 100 g Oveja (fåreost Næringsindhold pr. 100 g Curado Næringsindhold pr. 100 g Ahumado (røget ost) |
Relaterede varer
-
Prima Donna Rød
kr.59.00Tilføj til kurvRød Prima Donna er en unik fastost med sin helt egen smag med et strejf af sødme og noter fra både parmesan og gouda. Under lagringen opnår osten de små knasende krystaller, som er med til at give den himmelske smag og konsistens. Brug osten på ostetallerkenen eller som snack/antipasto. Prøv den også som flager …
-
Grana Padano, Galbani
kr.71.00Tilføj til kurvGrana Padanos historie går tilbage til ca. år 1000, hvor munke fremstillede osten af tiloversbleven mælk. Osten produceres i dag stadig af upasteuriseret komælk og hovedsageligt efter gamle håndværksmæssige traditioner. Osten smager herligt i madlavningen – revet over utallige varme retter. Prøv også at rulle tynde strimler af parmaskinke omkring stykker af Grana Padano.
-
Gratineringsost revet, Gestus
kr.16.00 -
Brie mini ekstra cremet, Président
kr.34.00Tilføj til kurvNy opskrift giver endnu mere forkælelse med en mere cremet konsistens og en dejlig rig, aromatisk smag uden at være stærk.






