Arla® Protein shake med en lækker smag af chokolade. Den indeholder 26g protein per portion. Protein bidrager til at vedligeholde og øge muskelmasse, som en del af en sund, varieret kost og aktiv livsstil. Derudover er den uden tilsatte sødestoffer og laktosefri.
– Højt proteinindhold
– Nemt og lækkert mellemmåltid når du har lyst
– Ideel på farten
– Laktosefri
| Vægt | 500 kg |
|---|---|
| Volumen (i ml) | 500 |
| Ingrediensliste | INGREDIENSER: MÆLK (94%), vand, MÆLKEPROTEIN (2,3%), sukker (1,9%), kakaopulver, stabilisatorer (gellangummi, carrageenan), surhedsregulerende middel (natriumcitrat), naturlig aroma, laktaseenzym. |
| Allergener | Mælk |
| Diæt præferencer | LACTOSE_FREE |
Relaterede varer
-
Piskefløde 36% laktosefri, Arla LactoFree
kr.20.00Tilføj til kurvArla® LactoFREE Piskefløde 36% er til dig, der er laktoseintolerant og dig, der gerne vil leve et liv uden laktose. Du får den gode smag af piskefløde, bare uden laktose. Den kan bruges i både maden, til kagen og til den varme kakao.
-
Skyr m. vanilje 0,2% 400 g, Dóttir
kr.30.00Tilføj til kurvSkyr med vanilje fra Dóttir har et højt proteinindhold, lavt fedtindhold og en cremet konsistens. Fra Islands stærke mødre til stærke Dóttirs verden over.
-
Protein mælkedrik m. chokolade, BOLD
kr.27.00Tilføj til kurvFå mere ud af din proteindrik med BOLD Chocolate Rich, derkombinerer 25g protein fra kvalitetsproteiner med præbiostiske egenskaber, som understøtter Gut Health. Højt Proteinindhold – som bidrager til, at vedligeholde muskelmasse Præbiotiske Egenskaber – med fibre, der fungerer som næring tarmbakterier Ingen Kunstige Tilsætningsstoffer –der ellers kanhave negativ effekt for tarmflora Skal ikke rystes – …
-
Pasteuriserede æggehvider, Dava
kr.25.00Tilføj til kurvPasteuriserede æggehvider er en let løsning, når der skal kokkereres og bages. Når man pisker æggehvider, binder de luft. Det er særligt nyttigt, når man tilbereder retter som souffle eller gratin, eller når man laver desserter og bagværk som mousse, marengs og roulade. De bedste resultater opnås, når æggehviderne har stuetemperatur før anvendelse. Når æggehviden …






