Gran Luchito Refried Beans – Perfekt som tilbehør til Tortilla Chips, Enchilladas, Burrito´s Tacos mm.
| Vægt | 430 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Ingrediensliste | Tilberedte Pinto Bønner (83%)(Pinto Bønner, Vand), Red Bell Pebre, Chipotle Adobo (5,6%)(Chipotle, Majsstivelse, Røreddike, Løg, Krydderier, Hvidløg), Green Anaheim Chili, Løg, Salt, Gurkemeje, Sort Peber, Surhedsregulator: Citronsyre |
| Allergener | - |
Relaterede varer
-
Ristet chiliolie m. jordnødder, Lao Gan Ma
kr.51.00Tilføj til kurvVil du pifte dine yndlingsretter op? Vores udvalg af Lao Gan Ma chiliolier giver lige, hvad du behøver for at få det ekstra kick. Ristet Chili Olie med Jordnødder er en unik chiliolie der tilbyder den perfekte balance mellem den krydrede chili, pikante szehuanpeber og de sprøde nøje udvalgte jordnødder. Perfekt til at tilføje til …
-
Butter Chicken madlavningssauce & krydderiblanding, Santa Maria
kr.47.00Tilføj til kurvEn klassisk og tidsløs indisk smag. Denne cremede sauce består af tomat, smør og forskellige krydderier, og giver en afbalanceret smag og styrke til din ret. Santa Maria Butter Chicken Cooking Sauce & Spice gør det enkelt og hurtigt at lave god indisk mad hjemme. Den vedlagte krydderimix giver en ekstra dimension til smagsoplevelsen. Passer …
Butter Chicken madlavningssauce & krydderiblanding, Santa MariaLæs mere
-
Ristet Sesamolie, Yeo’s
kr.57.00Tilføj til kurvOplev den rige og aromatiske smag af Yeo’s Sesamolie – den unikke ristede smag er hemmeligheden til at få dit måltid til at smage som et ægte autentisk sydøstasiatisk køkken. Denne premium sesamolie, i en praktisk 150ml flaske, er lavet af nøje udvalgte sesamfrø for at sikre den højeste kvalitet og en rig, nøddeagtig aroma. …
-
❄️Surimi Sticks, Nordic Seafood
kr.30.00Tilføj til kurvDybfrossen. Surimi Sticks (imiteret Krabbekød) er velegnet til sushi, men kan også bl.a. bruges i salat, pålægssalat eller frituresteges og/eller grilles. Klar til servering efter optøning. Optø surimien i køleskab ca. 12 timer eller i koldt band i ca. 25 min.






