Citterio Prosciutto di Parma
Kun italiensk skinke og salt, nøjsomt skabt efter en tradition, der er blevet anvendt i over 1000 år. Citterio producerer sin skinke i Peggio Sant’Flavio, hvor mikroklimaet er ideelt til den naturlige modningsproces, der giver skinken sin unikke søde smag. Nyd Citterio’s Parma skinke som den er eller sammen med skovens frugter. Velegnet til tapas
| Vægt | 100 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Ingrediensliste | Svinekød og salt. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære. |
| Allergener | |
Relaterede varer
-
Sønderjysk spegepølse, HØJER
kr.62.00Tilføj til kurvSønderjysk spegepølse er fremstillet efter vores originale opskrift fra 1897, såkaldt “Braunschweiger Mettwurst”. Det høje kødindhold i spegepølsen er kendetegnet for den gode smag og kvalitet. Den består af fint sorteret skinkekød og oksekød tilsmagt med ægte Jamaica rom. Den sønderjyske spegepølse er enebærrøget. En rigtig klassiker af højeste kvalitet. Populær for hele familien til …
-
Kyllingebryst i skiver t. sandwich, 3-Stjernet
kr.21.00Tilføj til kurv3-Stjernet Sandwich pålæg er en god og mild Kyllingebryst. Til dette pålæg bruges ferske kyllingebryster, som marineres i saltlage før kogning i lang tid. Det gør denne klassiske variant til et mørt og saftigt produkt. Naturligvis med tykke skiver, som giver din sandwich et pift. Sandwich pålægget er med nøglehulsmærket og produceret i Danmark.
-
Tzatziki, Ahaaa
kr.32.00Tilføj til kurvDen klassiske tzatziki er skabt med yoghurt, agurk og mynte – og justeret med Ahaaa’s sans for balance og friskhed. Den er silkeblød i teksturen, med små sprøde bidder af agurk og en syrlig friskhed, der løfter både varme og kolde retter. Perfekt som dip til fladbrød og grønt, som dressing i bowls og wraps …
-
Leverpostej m. bacon, Tulip Pålækker
kr.27.00Tilføj til kurvTulip Pålækker Bacon Leverpostej er fremstillet i Danmark med Tulip bacon, som giver en forrygende smag. 0UD






