Det Gode Solsikkeboller er boller med ren forkælelse. Solsikkekernerne giver en let smag af nødder og de friske revne gulerødder lidt sødme. Det er velegnet til vegetarer.
På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet og kun med naturens bedste råvarer. Vi bager altid uden konserveringsmidler og stråforkortere. Fordi naturlighed er kernen i vores brød.”
| Vægt | 500 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Ingrediensliste | Ingredienser: HVEDEMEL, vand, solsikkekerner 7%, revne gulerødder 7%, sukker, FULDKORNSHVEDEMEL 3%, rapsolie, HVEDEGLUTEN, eddike, gær, salt tilsat jod, sigtet RUGMEL, emulgator (vegetabilsk E471 og E472e), HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300), BYGMALTMEL. Kan indeholde spor af mælk. |
| Allergener | Gluten |
| Diæt præferencer | VEGAN, VEGETARIAN |
| Næringsindhold | Næringsindhold pr. 100 g |
Relaterede varer
-
Pocky m. matcha grøn te, Glico
kr.20.00 -
Schwarzbrot, Gestus
kr.12.00Tilføj til kurvSchwarzbrot er egentlig af tysk oprindelse. Det er et groft rugbrød, og den meget mørke farve kommer fra malt, som brødet er bagt med.
-
Ciabatta boller, Kohberg
kr.30.00Tilføj til kurvKohbergs Stenovnsbagte Ciabattastykker har en dejlig saftig krumme, en luftig struktur og en lækker fyldig rund smag. Ciabattastykkerne, som er bagt i vores stenovn, og inspireret af italienske bagetraditioner, er perfekte til den dejlige suppe, det lille morgenstykke eller sandwichbolle, den gode salat eller bare når der lige skal lidt ekstra nydelse til en god …
-
Fransk Hotdogbrød, Hatting
kr.16.00Tilføj til kurvDet originale franske hotdogbrød, sprødt og smagfuldt. En klassiker man aldrig bliver træt af. Vi elsker klassikere, og her er én af dem. Den velkendte gode smag i Hattings Fransk hotdogbrød er altid en succes. For det er egentlig meget simpelt. Godt brød skaber rammerne om den gode franske hotdog – resten er op til …






