Tortillachips med sprøde majschips med ostesmag
Tortillachips er gode til at dyppe i salsa eller i en af vores Santa Maria Tex Mex dipsaucer. Perfekt til en velsmagende taco-aften
| Vægt | 185 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Ingrediensliste | Ingredienser: Majsmel (72%), solsikkeolie, ostekrydderi (maltodextrin, salt MÆLKEPULVER/MELKEPULVER, druesukker, sukker, krydderier (løg, tomat, cayennepeber, gurkemeje), naturlige aromaer (indeholder MÆLK/MELK), OSTEPULVER (0,1%), syre (mælkesyre), krydderiekstrakt (paprika)).Kan indeholde spor af soja/soya. |
| Allergener | Mælk |
| Diæt præferencer | GLUTEN_FREE |
Relaterede varer
-
Sprød Chili Olie, Lao Gan Ma
kr.117.00Tilføj til kurvEn af de mest kendte chiliolier i verdenen fra Kina. Stærkheden passer til de fleste smage og de dybt karamelliserede chili, løg og soyabønnner giver denne chilisauce en rigtig god kombination, imens sizhuan perberkorn tilføjer en pikant smag. Saucen er velegnet til alle retter, f.eks. nudler, risretter, dumplings, etc. #crispy chiliolie #Crispy chili
-
Koreansk Chilipasta, O’Food
kr.58.00Tilføj til kurvEt uundværligt tilbehør i det koreanske køkken! Gochujang er en soyabønnepasta spækket med chili og smag og som går meget langt med bare en skefuld. Et uundværligt tilbehør i det koreanske køkken! Gochujang er en tyk og krydret-sød pasta lavet af røde chilipeberflager, glutinøse ris, fermenterede sojabønner og salt. Gochujang har en dyb, rig tomatlignende …
-
Sprød panering m. hvidløg & ingefær, Santa Maria
kr.29.00Tilføj til kurvMed Crispy Coating Garlic Ginger kan du nemt lave sprøde og smagsfulde biddertil din A Asian Tacos derhjemme! Crispy Coating Garlic Ginger er en lækker og smagsfuld panering med hvidløgssmag og en anelse ingefær der giver både smag og sprødhed, er perfekt til kylling eller broccoli. Tilberedes i air-fryer eller ovn i 10 til 15 …
-
Vandkastanje i Skiver, Golden Dragon
kr.16.00Tilføj til kurvVandkastanje er dejlig sprød og neutral i smagen. Velegnet til mange retter såsom fyld i forårsruller, gryderetter, supper og stegeretter. Prøv det i den klassiske ret: Kung Paw Chicken/Gong Bao Ji Ding. Kan også spises direkte som snack.






