Mindre fedt. Samme gode smag. Anvendes Cheasy® fraiche 5% i gryderetter eller saucer, skal man tilsætte hvedemel for at undgå, at saucen skiller. Kolde dressinger kan blive tykke ved tilsætning af sennep, tomatpuré eller citronsaft. Til gengæld kan kolde dressinger blive tynde og ændre konsistens, hvis der røres for kraftigt i det syrnede produkt. Vend derfor altid ingredienserne forsigtigt i det syrnede produkt. Cheasy® Fraiche 5% er nøglehulsmærket.
| Vægt | 500 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Ingrediensliste | Ingredienser: MÆLK 5% fedt, MÆLKESYREKULTUR. Homogeniseret, pasteuriseret. |
| Allergener | Mælk |
Relaterede varer
-
-
Pasteuriserede æggehvider, Dava
kr.25.00Tilføj til kurvPasteuriserede æggehvider er en let løsning, når der skal kokkereres og bages. Når man pisker æggehvider, binder de luft. Det er særligt nyttigt, når man tilbereder retter som souffle eller gratin, eller når man laver desserter og bagværk som mousse, marengs og roulade. De bedste resultater opnås, når æggehviderne har stuetemperatur før anvendelse. Når æggehviden …
-
-
Mousse m. smag af banoffee pie 1,4%, Arla Protein
kr.18.00Tilføj til kurvArla® Protein mousse med smag af banoffee pie er en lækker og luftig mousse, der har et højt proteinindhold. Den indeholder 20g protein per bæger, har et lavt fedtindhold, er ikke tilsat sukker og er laktosefri. Den er ideel til at slukke den lille sult eller som en snack når du har lyst til en …






