Karrypasta er en essentiel del af det thailandske køkkenet og fås i mange varianter. De mest velkendte i Danmark er gul, rød og grøn karrypasta.
Rød karrypasta fra Spicefield giver en stærk og krydret karakter til wok, saucer, gryderetter og supper.
| Vægt | 110 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Ingrediensliste | Schalottenlök/Skalotteløg, vitlök/hvidløg, vatten/vand, 13% citrongräs/-græs, galangal, 9,4% röd/rød chili, salt, korianderfrön/-frø, socker/sukker, 1,1% kaffir limeskal, vitpeppar/hvid peber, spiskummin/spidskommen. |
| Allergener | – |
| Næringsindhold | 100 gram: |
Relaterede varer
-
Soya sauce, Yamay
kr.30.00Tilføj til kurvOplev Amakuchi sojasauce – en rig og let sød sojasauce fra det sydlige Japan. Perfekt som smagsforstærker i madlavningen eller som en fin afrunding direkte på tallerkenen. Brygget med tradition og de fineste ingredienser – herunder rent vand fra Kirishima-bjergene – har den en mild, afbalanceret umami, der løfter alt fra sushi til grillede retter. …
-
Soja sauce, Yamasa
kr.68.00Tilføj til kurvDenne sojasauce har en mærkbar rig smag med en sprød, krydret aroma og en flot rød farve. Et foretrukken mærke blandt mange af japans fineste restauranter. Yamasa producerer en langsom-brygget sojasauce der er fermenteret og fri for kunstige smagsstoffer.
-
Mayonnaise, Kewpie
kr.81.00Tilføj til kurvI Japan finder man Kewpie Mayo i alle supermarkeder, på restauranter og stort set hvert eneste japanske hjem. Det er den absolut mest populære mayonnaise blandt det japanske folk. Mange vestlige mayonnaiser man kan købe i supermarkedet indeholder hele æg, men Kewpie Mayo fremstilles udelukkende med æggeblommer. Dette betyder at aminosyrerne fra æggeblommeproteinet, skinner igennem …
-
Miso pasta lys, Shinjyo
kr.52.00Tilføj til kurvPopulær lys misopasta – sødere og mildere end mørk miso. Shinjyo Misopasta Lys er en fremragende japansk miso, der kombinerer den delikate smag af sojabønner med en naturlig fermentering, der skaber en mild og afbalanceret smag. Denne lyse miso er perfekt til dem, der ønsker at tilføje en subtil umami til deres retter uden at …






