Proteindrik med dejlig smag af chokolade. Flasken (500 ml) indeholder 30 g protein.
Produktet indeholder sødestoffer og sukker.
UHT-behandlet
Stay Strong er en serie proteinrige mejeriprodukter til dig, der træner og ikke vil gå på kompromis med smagen. Fundamentet for bevægelse – fra ekstremsport til havearbejde – er stærke muskler og knogler. Protein bidrager til muskelopbygning og vedligeholdelse af knoglerne. Så uanset om du dyrker crossfit eller pelargonier, er der god grund til at få protein.
Stay Strong handler om at blive ved med at være stærk. Den bedste vej til en sund krop er gennem en sund, varieret kost og en aktiv livsstil.
| Vægt | 522 kg |
|---|---|
| Alkohol procent (står i %) | 0 |
| Volumen (i ml) | 500 |
| Ingrediensliste | Ingredienser: skummetMÆLK/skummetMELK 61%, MÆLKEprotein/MELKEprotein, chokoladepulver 2% (kakaopulver 75%, sukker 25%), stabilisator (E 460, E 466), surhedsregulerende middel (E 339), fortykningsmiddel (carragenan), sødestof (sucralose), aroma. |
| Allergener | Mælk |
Relaterede varer
-
Skyr Naturel 0,1% 1 kg, Dóttir
kr.39.00Tilføj til kurvNaturel skyr fra Dóttir har et højt proteinindhold, lavt fedtindhold og en cremet konsistens. Fra Islands stærke mødre til stærke Dóttirs verden over.
-
Proteinbudding m. saltkaramel 1,5% laktosefri, Arla Protein
kr.20.00Tilføj til kurvArla® Protein Pudding med smag af saltkaramel er en proteinrig budding. Kombinationen af budding og saltkaramel gør produktet ideelt som en snack til den lille sult, eller når du har lyst til lidt sødt. Proteinbuddingen er uden tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker fra mælk. Produktet indeholder mindst 20g. protein pr. portion. …
Proteinbudding m. saltkaramel 1,5% laktosefri, Arla ProteinLæs mere
-
-
Pasteuriserede æggehvider, Dava
kr.25.00Tilføj til kurvPasteuriserede æggehvider er en let løsning, når der skal kokkereres og bages. Når man pisker æggehvider, binder de luft. Det er særligt nyttigt, når man tilbereder retter som souffle eller gratin, eller når man laver desserter og bagværk som mousse, marengs og roulade. De bedste resultater opnås, når æggehviderne har stuetemperatur før anvendelse. Når æggehviden …






