Cremet risengrød med naturlige ingredienser fra mælk, ris og frugt. Frugtsaucen er smagt til med hindbær, som tilfører en forbløffende god syrlighed til den cremede risengrød.
| Vægt | 175 kg |
|---|---|
| Ingrediensliste | Ingredienser: Mjölk/MÆLK, vatten/vand, ris (8,5%), socker (6,7%), hallon/hindbær (6%), grädde/FLØDE, förtjockningsmedel/fortykningsmiddel (pektin, karragenan), naturliga aromer (bl.a. vanillin), salt, syra (citronsyra). |
| Allergener | Mælk. |
| Næringsindhold | 100 gram: |
Relaterede varer
-
Yoghurt m. æble & kiwi 1,4%, Yoggi
kr.26.00Tilføj til kurvMed Årets Smag fra Yoggi® kan du glæde dig over en ny, frugtli’ lækker smagsvariant. I år er det Æble & Kiwi, der er løbet med æren. Yoggi® Æble & Kiwi yoghurt har en lækker cremet konsistens og en frugtfyldt frisk smag af velkendte frugter. Mums!
-
Proteinbudding m. saltkaramel 1,5% laktosefri, Arla Protein
kr.20.00Tilføj til kurvArla® Protein Pudding med smag af saltkaramel er en proteinrig budding. Kombinationen af budding og saltkaramel gør produktet ideelt som en snack til den lille sult, eller når du har lyst til lidt sødt. Proteinbuddingen er uden tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker fra mælk. Produktet indeholder mindst 20g. protein pr. portion. …
Proteinbudding m. saltkaramel 1,5% laktosefri, Arla ProteinLæs mere
-
Skyr Naturel 0,1% 1 kg, Dóttir
kr.39.00Tilføj til kurvNaturel skyr fra Dóttir har et højt proteinindhold, lavt fedtindhold og en cremet konsistens. Fra Islands stærke mødre til stærke Dóttirs verden over.
-
Pasteuriserede æggeblommer, Dava
kr.25.00Tilføj til kurvPasteuriserede æggeblommer er en let løsning, når der skal kokkeres og bages. Æggeblomme kan anvendes i bagning og madlavning som emulgator og jævnemiddel. Æggeblommen er nyttig som jævnemiddel i særligt det søde køkken, når man laver is, mousse, crème brûlée, budding og sauce. Som emulgeringsmiddel anvendes æggeblommen primært i det salte køkken til at tilberede …






